Меню
Your Cart

Мехлеми

Комплект "Мехлеми"
НОВ Често поръчван
Вземете подаръчен комплект само за 70 лв. и се потопете в билковите аромати, подбрани от Мехлемче!Усетете лечебните свойства на билките, събрани на едно място, специално за Вас!Комплектът включва:• 1 бр. мехлем „Самодива“• 1 бр. мехлем „Нежно докосване“ • 1 бр. мехлем „Свежа лекота“• 1 бр. мехл..
70.00 лв.
без ДДС:70.00 лв.
Мехлем „Нежно докосване“
НОВ Често поръчван
Мехлемът има изключително благоприятно действие при проблемна кожа (акне, сухи петна по тялото, лишеи). Има мощно антисептично действие. В този мехлем съм подбрала най-подходящите билки за намаляването на излишния себум по кожата. Много подходящ при студови алергии на лицето и ръцете.Съдържа лайка, ..
19.90 лв.
без ДДС:19.90 лв.
Мехлем „Отпускаща магия“
НОВ Често поръчван
Мехлемът, който дава живот на тялото след физически натоварвания, дълги преходи и тежки състезания! Подбраните от мен билки имат свойствата да отпускат мускулите след пренатоварване. Намалява болката след удари и образували се синини. Полезен е при артритни и ставни заболявания. Изключително полезен..
19.90 лв.
без ДДС:19.90 лв.
Мехлем „Самодива“
НОВ Често поръчван
Това е мехлемът, който трябва да имате на път! Помага за по-бързото заздравяване на рани и охлузвания. Хидратира и омекотява кожата,подпомагайки й да се регенерира. По този начин предотвратява до минимум белезите, оставащи от сериозни рани, изгаряния и операции. Полезен е при слънчеви изгаряния и ме..
19.90 лв.
без ДДС:19.90 лв.
Мехлем „Свежа лекота“
НОВ Често поръчван
Билките, подбрани за този мехлем имат благоприятно действие при заболявания от типа на тромбофлебити и разширени вени. Помага в борбата с малките, неприятни капиляри по краката, като укрепва венозната стена, намалява пропускливостта на капилярните стени и засилва тонуса и свежестта на краката.Съдърж..
19.90 лв.
без ДДС:19.90 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)